Project

Austin Healey 100-6

Voor deze Austin Healey BN4 Longbridge uit 1957 creëerden we een volledig nieuw interieur en cabrioletkap

Volledig interieur en cabrioletkap

Deze door Frank Venhorst van Venhorst Classics & Customs uit Zevenaar gerestaureerde “Big-Healey” mochten wij voorzien van een volledig maatwerk stoffering, geheel hand vervaardigd, in ons eigen atelier.

1
2
3
4
5
6
AUSTIN HEALEY 100-6
1

Dashboard bekleed met rood leder

2

Nieuwe vullingen en rood leder stoffering

3

Maatwerk tapijtset incl. isolatie

4

Nieuwe zijpanelen van kunststof en leder stoffering

5

Maatwerk stoffering voor achterbank en zittingen

6

Maatwerk cabrioletkap uitgevoerd in Sonnenlandstof

De bodem en kofferruimte hebben we voorzien van isolatievilt en ondertapijt. Vervolgens vervaardigden we een maatwerk tapijtset incl. uitneembare vloermatten, uitgevoerd in rood velours tapijt en afgewerkt met rood leder biezen.

Voor een perfecte pasvorm hebben wij nieuwe zijpanelen op maat gemaakt. Hierbij maken we gebruik van kunststof, zodat deze in de toekomst geen vocht aantrekken en/of kromtrekken. De stoel- en bankframes restaureerden we en hebben we deels voorzien van nieuw houtwerk. De foamvullingen zijn ook geheel nieuw opgebouwd voor een ideaal zitcomfort. Het dashboard is ook voorzien nieuwe foamvulling. De gehele stoffering is uitgevoerd in rood leder.

Om het geheel af te maken, monteerden we het kapframe en hebben deze voorzien van een maatwerk cabrioletkap. Voor een luxe uitstraling en lange levensduur vervaardigen wij cabrioletkappen altijd van Sonnenlandstof, zo ook deze kap.

  • Afgerond 2021