Wij vieren ons vijfjarig jubileum

Open dag en Classic Cars & Bike meeting

Vijf jaar geleden openden we de deuren van Kolstee Upholstery en dat vieren we op zaterdag 1 juli met een feestelijke open dag en meeting in en om onze werkplaats en atelier. We nodigen klanten, liefhebbers, bezitters van een klassieker, sportcar, custombike, motor- of bromfiets en iedereen die ook maar geïnteresseerd is in onze werkzaamheden uit om een kijkje te komen nemen onder het genot van een hapje, drankje en livemuziek!

Hoewel we het bedrijf nog ‘maar’ vijf jaar samen runnen, was de interesse, kennis en kunde al vroeg aanwezig. Ik, René, ken het pand aan de Lichtenvoordsestraatweg op m’n duimpje; 25 jaar geleden liep ik al rond in de toenmalige autowerkplaats als hulp in de weekenden en avonduren. Grasmaaien, de werkplaats aanvegen, alles wat er maar aan klusjes lag pakte ik op. Dit wakkerde mijn interesse en passie voor klassieke auto’s aan. Ik rolde zo het restauratievak in en de laatste vijftien jaar heb ik me gespecialiseerd in stoffeerwerk. Toen Irma en ik vijf jaar geleden voor onszelf begonnen, was de keuze dan ook makkelijk gemaakt om ons volledig te focussen op kwalitatief stoffeerwerk voor voertuigen. Voornamelijk interieurs voor oldtimers en zadels voor custom bikes, maar we maken ook cabrioletdaken en we restaureren interieurs. Niks is standaard, we maken alles naar wens van onze klant.

Irma draait wat korter mee in ‘het vak’, maar heeft in de afgelopen jaren veel geleerd van René. In 2019 heeft ze haar baan opgezegd om zich volledig in te zetten binnen Kolstee Upholstery. Haar creatieve achtergrond als grafisch vormgever kan ze nu weer goed inzetten binnen het bedrijf. Naast het stofferen heeft ze zich de laatste jaren gespecialiseerd in het ambachtelijk leerbewerken, zoals handgemaakte zadels. Daarnaast houdt ze zich bezig met het maken van Leater Goods: leren accessoires als tassen, riemen en tool belts. We vormen zo een perfect team omdat we elkaar op alle fronten versterken!

We zijn ontzettend blij en dankbaar dat klanten uit heel Nederland, België en Duitsland ons inmiddels weten te vinden. Vaak zijn het particuliere liefhebbers van klassiekers en motoren, maar ook door restauratiebedrijven die op zoek zijn naar uniek vakwerk van hoge kwaliteit wordt er werk bij ons ondergebracht. We werken met heel veel plezier en passie aan al onze opdrachten!

Op zaterdagmiddag 1 juli is iedereen die ook maar geïnteresseerd is uitgenodigd om te komen kijken en het 5-jarig bestaan van Kolstee Upholstery met ons te vieren. Tussen 12.00 en 18.00 uur kun je een kijkje komen nemen in het atelier en de werkplaats onder het genot van een hapje, drankje en livemuziek. Heel graag tot dan aan de Lichtenvoordsestraatweg 94 in Aalten!

René en Irma Kolstee